Gina geeft Rianne nog één kans, ze doet niks

Gina geeft Rianne nog één kans, ze doet niks

We blikken nog even terug op wat nieuws van afgelopen avond. Zo lagen Karin en Gina te genieten van het lekkere weer en al snel ontstond er een gesprek over mede bewoner Rianne. Gina is niet bepaald positief over haar…

Het duizend dagen feest komt er binnenkort weer aan, het duurt nog vijf weken. Er er moet natuurlijk nog redelijk wat gebeuren. En Gina stoort zich eraan dat Rianne hier veel te weinig voor doet. Ze is namelijk als eventmanager binnengekomen en zou de evenementen op zich nemen. Hier komt volgens haar maar weinig van terecht. Ze besluit deze irritatie met Rianne te bespreken. Legt het voor en benadrukt haar dat er iets moet gebeuren. Rianne reageert dat ze het snapt en belooft aan de slag te gaan. Niet veel later wil Gina haar frustratie toch even met Karin te delen. Karin is het volkomen met Gina eens. Zij vindt Rianne ook vaak irritant. Ze is met verkeerde dingen bezig voegt ze eraan toe. En Gina laat weten dat ze Rianne nog maar één kans zal geven. Ben jij het met de dames eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *