Volgens Romy is haar relatie met Cemal nu in balans

Volgens Romy is haar relatie met Cemal nu in balans

Romy heeft de laatste tijd nogal wat twijfels over haar relatie met Cemal. Afgelopen avond besprak ze de relatie wederom, dit keer met Billy. Maar dit keer lijkt het wat positiever nieuws te zijn.

Billy vraagt hoe het met Romy gaat. Romy antwoordt dat ze heel nieuwsgierig is hoe het zou zijn als ze helemaal onafhankelijk zou zijn. Maar voegt eraan toe dat ze ziet dat Cemal verandert. Hij is nu meer met zichzelf bezig aldus Romy. We nemen wat afstand en we hebben de afspraak dat Cemal minder afhankelijk van mij moet worden. Ik zie nu dat hij elke dag lekkerder in zijn vel zit en onze relatie is nu in goede balans voegt ze eraan toe. Billy is blij met de vorderingen maar geeft toch wel een advies. Een relatie moet een toevoeging zijn voor jouw Utopia. Ik ben ook verliefd op Jessie maar wil niet te hard van stapel lopen legt ze verder uit. Ik wil eerst ontdekken of er een toekomst is voor hem en mij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *