Billy krijgt zwijggeld van Ruud

Billy krijgt zwijggeld van Ruud

Een warme dag gaat langzaamaan voorbij in Utopia. En toch is er weer iets gebeurd dus schrijven we vanuit het heerlijke zonnetje wat over de mini samenleving. Zo heeft Billy geld gekregen van Ruud.

Zwijggeld wel te verstaan. Billy heeft namelijk tien euro gekregen van mede bewoner Ruud. Billy moet haar mond houden over het feit dat hij Rowena en Romy heeft ingeschakeld om zijn caravan schoon te maken. Rianne zal de binnenkant van de caravan verbouwen (voor 100 euro, zie filmpje) en Victoria zal de aankleding gaan doen. Ondanks het zwijggeld vertelt Billy dit aan Jessie. Volgens Billy heeft Ruud dus vier mensen geregeld zodat hij zelf niets hoeft te doen. Jessie laat weten het toch wel knap te vinden dat hij het zo makkelijk voor elkaar krijgt. En Billy reageert dat ze blij is met haar makkelijk verdiende tientje. Dit omdat Ruud toch alles aan iedereen vertelt voegt ze eraan toe… Zal de caravan er mooi uit komen te zien?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *