Ruud krijgt een onderscheiding van Jessie en Billy

Ruud krijgt een onderscheiding van Jessie en Billy

Jessie heeft een idee die hij met “vriendin” Billy wil delen. Het is iets bijzonders voor Ruud wat Billy wel ziet zitten…

Als Jessie mede bewoner Billy gevonden heeft legt hij zijn idee uit. Ik wil Ruud erelid maken van TeamJessie. Billy is gelijk enthousiast en ziet het idee wel zitten. Ze oppert nog een toevoeging namelijk een onderscheiding. Jessie is het ermee eens en de twee gaan gelijk aan de slag. Billy maakt een zwarte tanktop en daarna wordt het #TeamJessie logo erop gedrukt. Daaronder maken de twee de titel erelid. Op een later tijdstip gaan de twee iedereen bij elkaar roepen voor een officiële ceremonie. Het is een verrassing dus het is nog even afwachten hoe Ruud gaat reageren. En of hij het überhaupt leuk zal vinden. Waarom de twee Ruud erelid willen maken? Om zin loyaliteit… Denk jij dat Ruud deze actie kan waarderen? We komen er snel op terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *