Ruud heeft twijfels over de record poging die Rianne wil doen

Ruud heeft twijfels over de record poging die Rianne wil doen

Rianne wil het record bh’s openen verbeteren zoals iedereen inmiddels wel weet. Om dit record te verbreken moet ze binnen één minuut minimaal 70 bh’s openen. Ze is inmiddels druk aan het oefenen met de paspoppen die ze geregeld heeft en dat is de bewoners natuurlijk ook niet onopgemerkt gebleven. Haar record poging werd dan ook besproken. Want Ruud vraagt zichzelf af hoe lang ze nog zou moeten trainen. Dit omdat ze de zeventig bh’s in één minuut nog niet eens haalt. Rianne zegt dat ze het nog niet helemaal zeker weet door de tijd die ze er nog voor over heeft. Ze heeft namelijk een spoed aanvraag gedaan voor de record poging. Ruud laat weten erg te twijfelen en vraagt zich ook nog eens af of Rianne het wel serieus neemt. Dit omdat ze nog zo ver weg van haar doel is. Rianne antwoordt dat elke recordpoging geld kost en ze niet zomaar geld over de balk zou gooien. Ze wil dus zeker zijn van haar zaak. Denk jij dat Rianne het record kan verbreken? Of twijfel je net zo erg als Ruud of het wel gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *