Rowena en Ruud praten weer met Cees

Rowena en Ruud praten weer met Cees

Een rustige dag gaat voorbij in Utopia. Tijd om weer wat te schrijven over de mini samenleving. Wat wat is er ondanks de weinige gebeurtenissen gebeurd? Cees klaagt veel zoals velen weten. Hij doet dit met de goede bedoeling maar Ruud en Rowena zijn er helemaal klaar mee. De irritaties liep dan ook zo hoog op dat Ruud en Rowena al enkele dagen niets meer tegen Cees hebben gezegd. Maar daar lijkt vandaag verandering in te komen. Cees besluit het gesprek aan te gaan en benadrukt dat hij er een niet te lang gesprek van wil maken. Ik wil dat we gewoon met zijn drieën goed op kunnen schieten. Ruud en Rowena lijken het met hem eens te zijn en geven hem een knuffel. Het lijkt dus weer koek en ei te zijn. We zijn benieuwd wat deze dag nog meer gaat brengen. We houden het in de gaten voor je en komen snel weer terug met meer nieuws uit Utopia. Wil je nou volledig op de hoogte blijven volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *