JP over zijn korte tijd in Utopia

JP over zijn korte tijd in Utopia

JP was als potentiële bewoner vier dagen in Utopia. Uiteindelijk moest hij van de vaste bewoners vertrekken omdat het merendeel voor Jacco koos. JP was zacht uitgedrukt woest zoals we eerder al voor je omschreven. Uiteindelijk heeft JP op aandringen van andere bewoners kort dag gezegd aan een klein deel van de groep en is vertrokken. Maar voor hij echt de buitenwereld in ging heeft hij toch nog een interview gegeven wat we in dit bericht voor je omschrijven.

De teleurstelling is mega zegt JP aan het begin van het gesprek. En daarom ook mijn reactie van go f*ck yourself. Ik wil niet lullig gaan doen tegenover Jacco maar ik denk dat ze er nog wel op terug gaan komen. Als het einde verhaal is is het voor mij ook einde van verhaal. Ik ga dan niet een beetje leuk lopen doen. Verplaats je dan in diegene die weg moet. De teleurstelling is dan zo groot. En dan krijg je zo’n reactie. En dat dan de mede Utopianen denken van wat is dat voor een reactie denk ik bij mij eigen kortzichtig bedacht. Het is een beetje eigen belang allemaal. Ik ga ook wel gewoon door, het is niet het einde van de wereld. Maar ik had wel echt een doel en vind het jammer dat ik dat niet heb kunnen bereiken. Toen ik binnen liep was ik echt f*ckin zenuwachtig. Dat had ik niet verwacht want ik ben meestal wel een koele kikker. De eerste dag heeft de spanning er wel in gezeten. Ik heb me gelijk op de tuin gestort om te kijken of ik mijn draai een beetje kon vinden. Om te kijken of ik een ding voor mijzelf kon creëren, dat was mogelijk en had ik het gevoel dat ik mijn plek kon vinden. De vier dagen waren intensief en leuk. Ik ben begonnen met de moestuin om mijn plan te laten zien. Het is mijn passie ook waar ik mijn tijd in wilde steken. Ook heb ik een kast gebouwd met Rianne voor Karin. En de carwash was ook hartstikke lachen. Ik heb mijn ding kunnen doen en als ik ga terug kijken heb ik veel gedaan. Heb ook laten zien dat ik een harde werker ben en daar sta ik ook voor. Het is jammer dat ik het niet ben geworden. Ik had jullie graag nog meer willen laten zien van JP. Ik had zeker de confrontatie met wat mensen opgezocht en ik had leuke tv gemaakt. Ik wil iedereen bedanken voor hun stem maar helaas ben ik het niet geworden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. tintje at 06:51

  De reactie was toch wel erg fel en als hij niet snapt waarom men daar zo over reageerde dat ze het niet snapte dat hij zo uitviel, zij kunnen er niets aan doen, ze moeten uiteindelijk kiezen en de een ziet meer in de een en de een weer in de andere.
  Wel had ik erop gehoopt dat hij was gebleven, want ik had zo een gevoel dat hij zijn mannetje zou staan en eens goed tegen inging bij sommige, zoals bv cees, want daar begon het al mee, want jp had cees door.
  Cees heeft veel gelijk, maar de manier hoe hij het doet, daar haalt hij bij de meeste het bloed onder de nagels vandaan. Ik zou niet zonder dat er iedere dag herrie was met hem kunnen leven. Hij moet altijd gelijk hebben en eist respect op, maar respect moet men verdienen en komt ook van beide kanten uit en die heeft hij ook niet, kan niet tegen wanneer men hem op de punten wijst en dan jammeren tegen de andere en daarom had ik gehoopt dat JP erin bleef om te kijken hoe dat verliep.

 2. ad at 19:27

  teveel ik dit ik dat zijn er al meer geweest vielen gouw door de mand
  volgens zijn zeggen zoveel ervaring daar bleef weinig van over na de uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *