Ruzie tussen Bas en Do, Do wordt gek van de camera’s

Ruzie tussen Bas en Do, Do wordt gek van de camera’s

Ruzie in Utopia land. Dit keer tussen Bas en Do. En die ruzie omschrijven we kort voor je in dit bericht. Do was afgelopen avond niet in haar hum en de reden hiervan lijkt dus deze bewuste ruzie te zijn.

De twee tortelduifjes kunnen het niet zo goed met elkaar vinden. Ze hebben ruzie gehad en Do laat weten dat ze maar ergens anders gaat slapen. Bas reageert dat ze er gewoon over kunnen praten maar Do denkt daar anders over. Ze hebben volgens haar al genoeg met elkaar gesproken. De twee kibbelen vervolgens of ze nou wel of niet met elkaar hebben gesproken. Do laat met enige irritatie weten dat Bas bepaalde niet leuke opmerkingen gemaakt zou hebben. En dat is volgens haar niet oke. Volgens Bas doet zijn vriendin hetzelfde. Do antwoordt dat Bas de bal terug kaatst naar haar en Bas is het daar op zijn beurt niet mee eens. Enfin een hoop getouwtrek naar elkaar zullen we maar zeggen. Uiteindelijk zegt Bas dat als ze er niet uit kunnen komen hij weg gaat. Ik heb slecht geslapen legt hij verder uit. Do vindt dit op haar beurt geen excuus. En somt even op wat Bas allemaal fout doet zoals in onderstaande video te zien is. Het komt erop neer dat Bas geen tijd in hun relatie zou steken. Ik ben wel je vriendin niet zomaar iemand benadrukt Do. Ik vind het moeilijk om met jou te praten gaat ze verder. Laat maar, het is oke. Bas besluit weg te lopen.

Wat later besluit Do weer met Victoria het gesprek aan te gaan. Ook daar hebben we een video van toegevoegd. Do laat aan Victoria weten dat ze net ruzie heeft gehad met Bas. En nu volgen alle camera’s mij voegt ze er boos aan toe. Victoria antwoordt dat dat niet uit maakt en wil naar buiten voor een gesprek. Maar Do blijft zitten, dit omdat die camera’s haar maar volgen. Victoria gaat troostend naast haar zitten maar veel komt er niet uit. Na een stille periode volgt er dan toch een gesprek. Victoria adviseert Do dat ze niet om alles en iedereen maar rekning moet houden. Dingen gebeuren gewoon. Daar kun je je niet voor verstoppen of wegrennen voegt ze eraan toe. Je krijgt niet voor niks alles tegelijkertijd gaat ze verder. Je moet het verwerken en dat is niet erg. Het is vervelend maar het is oké. Ga wat doen wat je wil zoals douchen. Maar Do blijft voor zich uit zitten kijken en de camera’s houdt ze nauwlettend in de gaten. Benieuwd naar de rest van het gesprek? Check dan onderstaande video. Hopelijk gaat het er vandaag gezelliger aan toe in de mini samenleving van Nederland…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *