Do voelt zich een kleine zwarte vlek in Utopia

Do voelt zich een kleine zwarte vlek in Utopia

Het is alweer even geleden dat we iets over Utopia hebben geschreven. We zullen je dan ook weer snel van wat nieuws voorzien. Zo besluit Do even te praten met Victoria, ze zit namelijk ergens mee. En trekt het even niet meer.

Buiten besluit Do haar probleem uit te leggen. Ze vertelt Victoria da  ze zich de laatste dagen wat somber voelt. Volgens haar idee is ze niet zo sprankelend als de andere bewoners in Utopia. Ik zie mezelf als een kleine zwarte vlek in Utopia legt ze uit. En mijn grootste probleem is somberheid. Victoria probeert op haar beurt Do uit te leggen dat ze niet meer tegen de pijn in zichzelf aan moet trappen, maar die somberheid ook de ruimte moet geven. Dit omdat ze anders nooit verbetering zal merken. Ook geeft ze het advies meer naar zichzelf te luisteren. En meer ruimte te pakken om alles te verwerken. Ook laat Victoria weten dat ze het idee dat Do zichzelf wegcijfert. Ze belooft dat Do op die manier meer licht zal vinden in zichzelf en haar emoties. Denk jij dat Do iets met de raad van Victoria zal doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *