Jacco heeft zijn ontgroening gehad

Jacco heeft zijn ontgroening gehad

Elke nieuwe Utopia bewoner krijgt traditiegetrouw een ontgroening. Wat dus betekend dat Jacco een ontgroening moet uitvoeren. Billy heeft voor de nieuweling iets verzonnen. En in dit bericht lees je wat die ontgroening inhoudt.

Jacco moet het nummer Just Say Hello van René Froger zingen terwijl hij op de mechanische stier zit legt Billy de nieuweling uit. Ook zal er net zoals bij Draai in de Vlaai poep onder de stier worden gelegd voor mocht hij eraf vallen. De bewoners verzamelen en Jacco maakt zich klaar voor een ritje op de stier. Zodra de stier begint te bewegen probeert hij de rest van zijn mede bewoners mee te krijgen. In het begin lukt het hem nog aardig goed om te blijven zitten. Zodra de stier in een hogere versnelling gaat, krijgt Jacco het moeilijk. Het duurt niet lang voordat hij valt, vol in de koeienstront. Daarna moet hij terug op de stier om de rest van het nummer uit te zingen, waarna hij er al snel voor een tweede keer afvalt. Na het einde van zijn ontgroening oppert Jacco om te gaan zwemmen, om zo alles van zich af te spoelen. Hieronder kun je de ontgroening nog eens terugkijken:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 07:04

    Nou nou wat een ontgroening!
    Jaco zal wel blij geweest zijn met dat hobbelstiertje. Het nivou neemt zienderogen af hoor . Zelfs iets leuks om te ontgroenen kunnen ze niet meer verzinnen . Kan je na gaan wat een hersenloze breinen daar in Utopia aan het ontstaan zijn.maar goed je bent er misschien wel gelukkiger mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *