Jacco stuurt Gert-Jan naar huis

Jacco stuurt Gert-Jan naar huis

De zoemer gaat, tijd voor Jacco om zijn keuze bekend te maken. Zodra iedereen zit neemt hij het woord.

Hij richt zich op Ruud en Rianne, jullie hebben het naar je zin toch vraagt hij. De twee bevestigen dit. Jacco richt zich dan op Gert-Jan. Jij mist je kinderen. En ik las een kaartje dat ze papa missen. Dus mijn keuze is op jou gevallen. Kort maar krachtige woorden dus van Jacco er volgt een applaus. Kak zegt Gert-Jan zodra het weer stil is in de loods. Hij doelt natuurlijk op het vertrek van JP.  De groep lacht maar Gert-Jan laat weten er blij mee te zijn. En vertelt over zijn Utopia carrière. Hij is blij dat hij het mee heeft mogen maken. Alle dingen zoals carwash, inzetten voor against cancer, het vasten voor het rode kruis. En alle streken die hij heeft uitgehaald. Natuurlijk ook Utopia inside. Ik denk dat je een toevoeging van de groep en pakt de flauwe grapjes van mij over richt hij zich dan op Jacco. Je bent Utopiaan waardig. Daarna gaat hij alle bewoners nog eens af en vertelt leuke dingen over hem of haar. En geeft een leuke boodschap mee. Ook Cees doet nog een ABC-tje met grappige gebeurtenissen of karaktereigenschappen die bij hem passen. Gert-Jan zal wat later zijn spullen dus pakken en uiteindelijk het Utopia terrein verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 13:46

    Nou Gert jan verdient het , en zeker zijn kinderen zullen zeker blij zijn dat ze hun papa weer zien. Gert jan hou dit positieve gevoel vast , en nog een heel gelukkig leven. Je was een mooie en goede toevoeging in Utopia , waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen .

  2. Jeannet at 11:56

    Helaas, dit is altijd zo, als een inwoner, inwoonster naar huis wil, dan wordt het zo bepaald, uitslag is dan ook geen verrassing voor mij en denk voor vele Utopia volgers/-sters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *