Billy is zwanger?!

Billy is zwanger?!

Billy heeft iets te vertellen aan Jessie, ze reageert namelijk de laatste tijd wel eens heftig. En een mogelijke oorzaak weet ze misschien ook wel. In het atelier vertelt ze Jessie haar geheim.

Ik slik al een tijdje de pil niet meer en het moet echt onder ons blijven. Maar ik heb een testje besteld voegt ze eraan toe. Het is natuurlijk hartstikke heftig. En net kwam Ruud met iets over #TeamJessie en toen reageerde ik heftig. Weet hij het vraagt Jessie. Niemand weet het antwoordt Billy. Ik vind het dood eng gaat ze verder. Jessie is er stil van, maar antwoordt dat hij het wel snapt. Ik stel het een beetje uit maar als ik straks naar de wc ga ga ik het gewoon doen. De twee maken vervolgens wat grapjes. We waren er zelf bij benadrukt Billy en ik vind het dood en dood eng. Jessie laat weten dat hij niet weet wat hij moet zeggen. Billy lacht dat het een knap kind gaat worden. En Jessie lijkt het beter om aan de pil te gaan.

Wat later doet Billy de test, ze leest de uitslag en slaat haar hand voor haar mond. Ze begint te huilen, dat kan niet stamelt ze. Ik weet niet wat ik moet doen snikt ze. Zeg het maar tegen niemand in de loods reageert Jessie die met zijn mond vol tanden staat. Dat lijkt Billy ook een beter idee en voorlopig houden de twee het dus geheim. Of het echt waar is is dus nog even afwachten. Een test liegt niet maar op internet gaat het ook de ronde dat het om een grap zou gaan…  Zal Jessie de vader zijn?

UPDATE 17:45 uur: Is het dan toch een grap? Ruud zagen we eerder mysterieus doen met de boodschappen. Het blijkt dat hij een test heeft omgeruild en op een of andere manier een positieve test geregeld heeft. Mocht we meer nieuws en verdere informatie hebben over deze gebeurtenis of daadwerkelijke “grap” komen we erop terug. Helaas is het allemaal moeilijk te volgen door de velen streamlocks…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Lou at 13:08

  Als dit niet waar blijkt te zijn…is dit voor mij de reden om per direct te stoppen met kijken naar Utopia….Dit gaat veel te ver!!! Beseffen deze figuren wel hoe dit voor velen mensen voelt…n beetje fatsoenlijk mens doet dit niet!

  Als Ruud of Ruud en Billy dit verzonnen hebben vindt ik dit grensoverschrijdend…. Persoonlijk vindt ik dat John de Mol hier moet ingrijpen…..

  Normen & waarden daar hebben deze figuren lak aan en dat John de Mol aan dit soort figuren zijn overigens welverdiende geld besteed vindt ik het domste wat hij ooit heeft gedaan!

  Persoonlijk had ik hem zeer hoog zitten…maar als blijkt dat hij hierin meegestemd heeft valt hij bij mij grandioos op zijn gezicht en blijkt hij echt alles voor de kijkcijfers dus het geld te doen….l

 2. Druif at 07:22

  Tuurlijk grap van team Ruud en Billy ! Je geloof toch niet dat het echt is . Zijn stelletje komedianten . Billy voelt zich zogenaamd gebruikt, terwijl ze steeds zelf het bed ingaat met jessie, die z’n … Achterna gaat. Maar goed je moet wat he om het spannend te houden

 3. Jojanneke at 18:13

  Haha goede om Billy een lesje te leren.. In Utopia 1.0 ook al minstens 2x een test gedaan.. Snap dat niet als je redelijk volwassen bent. Geen pil? Laat dan een spiraaltje zetten.

 4. Petra at 17:48

  Mag toch hopen dat als Ruud tot dit soort zieke actie’s in staat is, zo snel mogelijk verwijderd wordt van het Utopia terrein? Lijkt me sterk dat hij iets te maken heeft met de testuitslag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *