Een loods vol met paspoppen

Een loods vol met paspoppen

Van de mogelijke zwangerschap van Billy naar iets totaal anders. Rianne heeft namelijk iets geregeld voor haar poging tot het verbreken van het record bh’s openen. Momenteel staat het record op 69 bh’s openen in één minuut. Rianne moet dus minimaal 70 bh’s open kunnen maken en dat vergt oefening. Een tijdje terug kwam er een grote doos binnen met daarin heel veel bh’s. Rianne heeft toen aan de vrouwelijke bewoners gevraagd of ze haar willen helpen. Ze heeft namelijk modellen nodig om te kunnen oefenen. Maar van deze hulp komt weinig terecht. De dames hebben zich èèn keer beschikbaar gesteld. Er is dan ook heel weinig geoefend. En bovendien lukte het niet met alle cup maten. Daarom heeft Rianne maar besloten om andere modellen te regelen. Modellen die altijd beschikbaar zijn. Ze  heeft een groot aantal paspoppen laten bezorgen. Samen met Jacco voorziet ze iedere pop van een BH. En dan kan het oefenen beginnen! We zijn benieuwd of het haar gaat lukken. Uiteraard houden we ook dit voor je in de gaten. Denk jij dat Rianne het record zal verbreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *