Bekijk het vertrek van Gert-Jan hier terug

Bekijk het vertrek van Gert-Jan hier terug

Wat gebeurde er afgelopen avond nog? Niet extreem veel in dit bericht beschrijven we wat er zoal gebeurde. Ook hebben we wat filmpjes bijeen gezocht met betrekking tot het vertrek van Gert-Jan zodat je het nog eens op je gemak terug kunt kijken.

Er werd veel gezongen, we zagen een aantal bewoners muzikaal bezig zijn. Zo improviseerde Do met de gitaar. Maar ook Jacco en Romy zongen wat Nederlandstalige liedjes. Wat later zien we een aantal bewoners in de hottub zitten. Jacco, Karin, Do, Bas en Romy kletsten er gezellig op los en genoten van een lekker drankje. Cemal en Ramona waren ondertussen bezig in de gym om helemaal fit te blijven. Nog wat later kwam er een grote doos met kleding voorbij. Billy heeft deze besteld en roept iedereen bij elkaar. Kleding wordt vervolgens gepast en als Billy vraagt wat Jessie van haar outfit vindt zegt hij dat ze er lekker uit ziet. Vervolgens wordt er een groepsfoto gemaakt met de nieuwe kleding aan. Kortom een rustige avond in huize Utopia. We komen zo terug met meer Utopia nieuws. In de tussentijd kun je het vertrek van Gert-Jan via onderstaande video’s nog eens bekijken. Hou je onze website in de gaten voor updates? Niets meer missen van Utopia? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *