Gaat Romy afstand nemen van Cemal?

Gaat Romy afstand nemen van Cemal?

Toch nog wat nieuws van afgelopen avond. Naast onze samenvatting die we al eerder schreven is er nog meer gebeurd. Billy en Romy hadden een gesprek over de relatie tussen haar en Cemal.

Want wat als Romy geen relatie zou hebben? Romy geeft toe dat ze hier regelmatig over nadenkt. Wat als ik vrijgezel was, wat als ik gewoon mijn eigen ding doe en nog vele andere gedachtes spelen door het hoofd van mij voegt ze eraan toe. Ik wil net zoals Ramona, Rowena en Victoria doelen behalen zonder dat iemand aan mijn zijde staat. Want door het wonen in Utopia komt al heel snel het gevoel van samenwonen, iets wat in de buitenwereld volgens Romy nooit zo snel zou gebeuren. Billy reageert dat ze Romy begrijpt want ik speelde zelf ook met die gedachtes in mijn eerste jaar. Nu ben ik heel duidelijk richting Ruud, maar gebeurt het weer, met Jessie. Als je alleen doelen wil bereiken in Utopia, dan moet je nogmaals het gesprek met Cemal aangaan en duidelijk maken dat je echt afstand wil nemen. Zal Romy daadwerkelijk afstand nemen van Cemal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *