Jessie en Billy bedrijven wederom de liefde

Jessie en Billy bedrijven wederom de liefde

Jessie en Billy doken vannacht weer samen het cordwood in. Het werd zullen we maar zeggen gezellig. De rest kun je met bovenstaande afbeelding erbij zelf wel invullen 🙂 Laten we het zo zeggen ze hadden het wederom gezellig. Enfin over de vermeende zwangerschap kunnen we momenteel nog niet heel veel duidelijkheid geven. Wel hebben we via onderstaande video de gebeurtenis teruggevonden dat Ruud in de boodschappen rommelt. De boodschappen waar ook de zwangerschapstest voor Billy in zat. Het is heel goed mogelijk dat we hier vandaag nog eens uitgebreid op terug komen.

Enfin wat gebeurd er op dag 959 in Utopia? De meeste bewoners zijn alweer wakker. Victoria ruimt de bar op. Bas, Karin, Jessie en Billy zitten te roken in het zonnetje. Billy laat weten zo even te gaan sporten. Haar hoofd leeg te maken. Niet veel later huilt Billy, ze wil zichzelf bewijzen alles alleen te kunnen doen. Ik vind het moeilijk om verliefd te zijn. Cees klaagt ondertussen over de herrie van vannacht. De twee zouden volgens hem Romy en Cemal tot 3:30 uur aan het klooien. Wat zal de dag vandaag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 11:51

    Eerlijk gezegd vond ik de grap wel leuk. En zag er ook leuk uit. Snap niet dat bijv. Cees daar zo moeilijk over doet.De grap (denk ik wel) van Ruud vond ik minder leuk. Die man is 62,maar doet mensen van die leeftijd geen eer aan. met die leeftijd hoef je beslist niet als een oude kerel te gedragen. Tegenwoordig ben je nl met 60 niet zo oud meer.( Als ik denk aan mijn oma (foto.s gezien) dan denk dat helemaal.Terwijl die nog geen 60 was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *