Romy en Do gaan in het geheim een schoenenlijn opzetten

Romy en Do gaan in het geheim een schoenenlijn opzetten

Eerder schreven we al over de concurrentiestrijd in Utopia. Ramona is bijvoorbeeld boos omdat Jessie naast zijn shirts ook nog petjes wil gaan ontwikkelen. Meerdere bewoners hebben nu deze ruzie opgevangen en Do en Romy besluiten er ook iets mee te gaan doen.

De twee willen namelijk een schoenenlijn op gaan zetten. Romy en Do willen pumps bestellen en deze dan vervolgens gaan pimpen om daarna weer te verkopen. Ze zijn erg enthousiast tijdens het bespreken van deze plannen maar spreken wel af dat niemand ervan af mag weten. Echter is dat al mislukt, Romy geeft toe aan Do dat ze het al aan Billy vertelt heeft. Maar weet zeker dat ze haar mond gaat houden. De enthousiastelingen hopen dat hun idee zal slagen en het net zo goed doen als de  #TeamJessie shirts. Romy en Do spreken af dat ze beginnen met twee pumps, deze knappen ze op. Vervolgens wachten ze af of er wel vraag naar is. De naam moet nog even verzonnen worden en na wat brainstormen komen ze op de naam “opgepumpt by D&R”. Ze spreken af om later op de avond pumps te gaan bestellen. Zal het aanslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *