Ruud en Billy denken dat de relatie van Cemal en Romy snel voorbij gaat

Ruud en Billy denken dat de relatie van Cemal en Romy snel voorbij gaat

Ruud en Billy hebben een gesprek gehad over hun mede bewoners Romy en Cemal. De twee bespreken de liefde van hun mede bewoners.

Bij het atelier stonden Billy en Ruud te kletsen. Billy laat weten dat ze het met hem over de relatie van Romy en Cemal wil hebben. Ruud reageert dat hij zich er al eerder mee heeft bemoeit en is eigenlijk niet van plan om dit weer te gaan doen. Billy benadrukt dat ze zich verplicht voelt haar mede bewoners te helpen. Wel zijn de twee het erover eens dat de relatie niet lang meer stand gaat houden. Ze denken dat Romy er klaar mee is maar er geen punt achter durft te zetten. Volgens Ruud komt het maar van één kant. En dit is niet eerlijk tegenover Cemal voegt hij eraan toe. Billy lijkt het hier ook mee eens te zijn, in haar ogen zou het beter zijn als Romy en Cemal hun eigen gang gaan. Maar hoe ze de twee moeten helpen zijn ze er nog niet uit. Ze besluiten het hier voorlopig maar bij te laten. Ben jij het met Ruud en Billy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *