Cemal en Ruud hebben een vage ruzie?

Cemal en Ruud hebben een vage ruzie?

Tijd voor een vaag berichtje, wij begrijpen niet zo goed wat er precies gaande is maar er is wel degelijk iets aan de hand tussen Ruud en Cemal. De twee schijnen afgelopen avond ruzie te hebben gehad. En Cemal lijkt steeds geïrriteerd te raken door Ruud. Het ging over de koeien dat kunnen we wel vertellen. Rowena en Romy spraken erover zoals in onderstaande video te zien is. De twee besluiten het maar in de gaten te houden want ze snappen niet zo goed wat er nu aan de hand is. Beide kunnen geen vat op het gevoel van Cemal krijgen. Rowena noemt het zelfs een ongeleid projectiel. De twee kletsen er nog even uitgebreid over en wat later gaat Romy kort het gesprek met Ruud aan.

Romy zegt tegen Ruud dat Cemal helemaal in paniek was. Maar ik was ook vergeten dat jij dat fysieke werk niet kon doen voegt ze eraan toe. Volgens Ruud gaat het daar niet eens om. De stal was vrij schoon en er was gevraagd of ik ze kon voeren. Dat heb ik dus gedaan. Daarom reageert Romy, maar ik wil er dus ook geen ding gaan maken. Dan moet je er ook echt geen ding van maken antwoordt Ruud. Ik wist namelijk niet dat jullie gisteren boos op mij waren. Ik was niet boos gaat Romy verder. Alleen Cemal heeft veel frustraties die hij nog even moet uitspreken. Ik kwam gisteren de suite uit en hoorde Cemal klagen over mij gaat Ruud verder. Ja die heeft iets zegt Romy, hij was net helemaal para in die kamer. Hij vindt het niet zo leuk dat je hier doorheen liep en zo. Weet je wat het probleem is zegt Ruud dan. Dat was vorige keer ook al zo, ik hoor alleen dat Cemal boos is. Ik zie dat nooit, kom dan naar mij toe! Dat zei ik net ook tegen hem reageert Romy. En Ruud benadrukt dat hij het altijd maar van anderen moet horen. Romy geeft Ruud uiteindelijk gelijk en volgens haar heeft Cemal geen filter. Als hij op mij boos is moet ik het ook uit hem trekken legt ze verder uit. Ik ga er ook geen ding van maken zegt Ruud, er is niks aan de hand. Moet je ook neit doen Ruud antwoordt Romy. Misschien komt ie nog wel naar je toe, ik weet het niet. Je moet het gewoon laten. Snappen jullie het nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *