Gert-Jan en Jessie kiezen voor potentiële bewoner JP

Gert-Jan en Jessie kiezen voor potentiële bewoner JP

Gert-Jan en Jessie hebben een gesprek gehad over de potentiële bewoners. De twee zijn er al uit op wie ze gaan stemmen en wie er naar huis moet.

Op het rokersbankje laat Jessie weten voor JP te gaan. Ja ik ook antwoordt Gert-Jan. Het is een harde werker voegt hij eraan toe. Jessie is het ermee eens en benadrukt dat hij Gert-Jan moet gaan vervangen. Ja zegt Gert-Jan, ik vind Jacco wel een aardige jongen. Volgens Jessie koop je daar niks van. Gisteren stond JP in de regen te werken gaat Gert-Jan verder. En ik geloof ook wel dat ie dat in het echt ook zou doen. Door zijn achtergrond vult Jessie zijn mede bewoner aan. Ook tijdens het centraal doet hij mee. Jacco kijkt volgens Gert-Jan meer de kat uit de boom. De twee zijn het er over eens dat je moet zien waar je voor staat. Karin die ook zit te roken laat weten er nog niet echt uit te zijn. Ze denkt er wel hetzelfde over als de twee heren. Ze zijn allebei aardig. Jacco is wat vrolijker maar JP is een hardere werker. En Gert-Jan zal afvallen voegt Jessie eraan toe… En Gert-Jan denkt dat het toch spannend gaat worden.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *