Bekijk de elfde aflevering van Utopia inside

Bekijk de elfde aflevering van Utopia inside

Aangezien het erg rustig is in de mini samenleving van Nederland maken we een bericht over de talkshow Utopia Inside. De elfde aflevering is er alweer! In deze aflevering loopt Gert-Jan een dag mee met Ramona. En heeft hij een interview met Cemal. Maar natuurlijk zien we ook weer het breaking news, maar ook het (sexy) modder worstelen tussen Romy en Do. De evenementen die komen gaan worden ook nog even doorgenomen en alle bewoners krijgen de vraag wat ze onder zijn of haar bed hebben verstopt.  En als laatste zien we Cemal tijdens draai in de vlaai, verbeterd hij de tijd? Bekijk onderaan dit bericht de gehele aflevering terug:

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *