Ruud vindt Rianne nep

Ruud vindt Rianne nep

Het is een rustige dag in Utopia, vandaar dat we nog niet extreem veel geschreven hebben. Naast irritaties om de vele merchandise zijn er nog meer irritaties. Zo kan Ruud Rianne niet uitstaan…

In de badkamer hadden Ruud, Rowena en Do een gesprek over Rianne. Ruud begint te vertellen over een voorval van gisteren waarbij hij Rianne een vraag stelde en ze geen antwoord wilde geven. En legt uit dat ze veel trekjes heeft waar hij zich mateloos aan irriteert. Do denkt op haar beurt dat die irritaties voortkomen uit het feit dat hij en Rianne tegenpolen van elkaar zijn. Ruud denkt daar toch anders over. Volgens hem is Rianne niet echt. Daarna besluit de dierenvriend weer zijn ding te doen en vertrekt uit de badkamer. Ben jij het met Ruud eens? Vindt je Rianne wel of niet echt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *