Concurrentiestrijd in Utopia

Concurrentiestrijd in Utopia

De TeamJessie verkopen goed. Daarom wil Jessie nu ook petjes gaan verkopen, maar dit idee had Cemal ook al eens geopperd. Volgens hem is dat dit inderdaad gezegd is tijdens een centraal, maar dit is inmiddels twee maanden geleden. En nu niemand het oppakt wil hij het zelf doen. Een concurrentiestrijd is losgebarsten.

En Cemal heeft er geen zin in. Ik ga me gewoon focussen op de winter. Mutsen verkopen, beanies zegt hij tegen Ramona. Ramona stoort zich wel mateloos aan de hoeveelheid aan merchandise, want zij is bezig met het opzetten van een eigen kledinglijn. Je begrijpt toch dat ik mij ga irriteren aan het feit dat jij ook een hele merchandise lijn gaat doen? Gaat ze geïrriteerd verder. Jessie is zich van geen kwaad bewust en legt hen uit dat het ene het ander niet wegcijfert. Ondertussen heb ik al 1.400 euro verdient, voordat jullie één shirt hebben verkocht voegt hij eraan toe. Maar de twee  worden het niet met elkaar eens en Ramona verlaat woest het kantoor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *