Een hoop gedoe door Babyface

Een hoop gedoe door Babyface

Babyface is de nieuwste Utopia eend en heeft veel verzorging nodig. Afgelopen avond was er nogal wat gedoe door ontstaan.  Cees vindt het namelijk niets dat het diertje overal in de loods loopt. En bovendien schijt en piest ie overal zo beargumenteert hij. Ruud kan het gezeik van Cees niet aan en besluit Babyface even te pakken om vervolgens op zijn bureau te zetten. Om op die manier te laten zien hoe lief diertje het wel niet is. Maar Cees is daar niet gevoelig voor, hij wil het eendje van het bureau af hebben. Straks schijt ie over zijn post heen. Na meerdere malen vragen of Babyface weg kan zegt hij uiteindelijk dat hij het anders zelf wel doet. Ruud wordt geïrriteerd en zegt dat Cees misschien maar eens moet accepteren dat hij er is. Daarna geeft hij de eend weer terug aan Romy. En zegt tegen het diertje ga maar naar haar, Cees vindt je niet aardig.

Er zijn verschillende gesprekken gaande, zo doet Cees zijn beklag bij Jessie. En Jessie lijkt achter hem te staan. In het kantoor ontstaat ook weer een discussie. Mag de eend nou wel of niet los rondlopen? En waarom moet er onderling over gesproken worden. Spreek het uit in een centraal aldus Victoria. Volgens Jessie is het nergens voor nodig dat er overal ontlasting moet liggen. Volgens Victoria is er niets aan de hand als iedereen doet wat hij of zij moet doen. Hieronder hebben we wat video’s voor je toegevoegd zodat je het nog eens terug kunt kijken. Ben jij het met Cees eens? Mag Babyface niet meer in de loods lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. tintje at 06:36

    Cees, jammert maar weer eens, maar doe dat dan ook tegen de stiertje, die loopt toch ook in de loods rond en dan zeiken over dat klein beestje. Ja die dieren horen niet in de loods, maar als men die andere tolereert, moet men niet afgeven op dat klein babyface

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *