Billy verklapt de schoenenlijn van Romy en Do aan Jessie

Billy verklapt de schoenenlijn van Romy en Do aan Jessie

Eerder schreven we al over Romy en Do. De dames gaan na het succes van de shirts van Jessie ook aan de slag met kleding. Ze gaan een schoenenlijn opzetten. Romy heeft dit vertelt aan Billy en zij was ervan overtuigd dat ze het niet door zou vertellen. Maar dat is dus wel gebeurd. Billy heeft de schoenenlijn verklapt aan Jessie…

En dit gebeurde in het kantoor toen de twee achter de computer zaten. Billy vertelt wat haar mede bewoners Romy en Do van plan zijn. En voegt eraan toe dat ze het vervelend vind dat na het succes van de TeamJessie shirts velen geïnspireerd raken. En daar komt dan nog bij dat Billy haar BillyJeans wil op zetten en ook te maken heeft met oppimpen. Volgens Jessie is er weinig aan de hand, hij reageert dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Ze kunnen niet de kwaliteit leveren die wij leveren en ze doen het niet met dezelfde passie die wij hebben voegt hij eraan toe. Echter is Billy nog niet helemaal overtuigd door de woorden van Jessie. En zegt dat ze het moeilijk vindt dat haar handeltje met Jessie nu ook door anderen wordt overgenomen. Volgens Jessie kunnen de anderen het toch niet. Hij noemt het zelfs eendagsvliegen. En dat Jessie geen zorgen heeft is wel duidelijk. Hij zegt zelfs dat zij vanuit passie handelen en de anderen niet. Als Romy vervolgens komt aanlopen om te vragen of ze een pump mag uitprinten is het gesprek tussen Billy en Jessie afgelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *