Maken Romy en Cemal het uit?!

Maken Romy en Cemal het uit?!

Afgelopen avond hadden Romy en Cemal een gesprek. Het ging over hun relatie, aangezien het de laatste tijd niet echt goed gaat tussen hen. Hoe moeten de twee nu verder?

Buiten hadden de twee een gesprek op het rokersbankje. Cemal laat weten dat Romy haar nooit meer aandacht geeft. Ik vind dat ik te veel moeite moet doen om aandacht van jou te krijgen voegt hij eraan toe. Ik heb het idee dat ik alleen de aandacht krijg als jij wat gedronken hebt. Romy reageert dat zij het gevoel heeft dat alles wat ze doet verkeerd is. Je argument is bullshit voegt ze eraan toe. Ook vindt ze dat Cemal haar een verstikkend gevoel geeft. En het heeft dan ook geen zin meer op deze manier. Cemal luistert aandachtig en probeert haar te begrijpen. Als ze is uitgesproken oppert hij om haar wat ruimte te geven. Maar Romy zegt dat ze dit niet wil. En geeft daarna toe dat ze niet goed weet hoe ze met Cemal zijn onzekerheid moet omgaan.Cemal antwoordt dat Romy die onzekerheid juist heeft gecreëerd. Romy legt dan uit dat ze de onzekerheid van Cemal heel vermoeiend vindt en dat ze de opmerking dat het door haar komt niet leuk vindt.Cemal concludeert dat ze dan maar een punt achter hun relatie moet zetten. Volgens Romy is zij niet alleen die de keuze moet maken. De twee praten nog een flinke tijd door. Cemal is zich er van bewust dat hij te veel met Romy bezig is maar hij weet niet hoe hij dit moet veranderen. En benadrukt nogmaals dat hij Romy  echt niet wil kwijtraken. Romy adviseert Cemal dan om wat tijd voor zichzelf te nemen. Ik ben verliefd geworden op een hele andere Cemal benadrukt ze. De twee zijn het met elkaar eens dat ze allebei het relatiegevoel niet meer hebben. Laten we er dan mee kappen zegt Cemal nog maar een keer.  Maar Romy reageert dat dit niet is wat ze bedoelt. Kortom de twee geven elkaar de tijd en het is even afwachten hoe dat verder gaat lopen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *