Billy, Ruud en Jessie slapen samen in één bed?!

Billy, Ruud en Jessie slapen samen in één bed?!

Afgelopen tijd gaat het weer beter tussen Billy, Jessie en Ruud. Het gedoe rondom de zoen is uitgesproken en het drietal kan weer goed met elkaar omgaan. Er werd zelfs geopperd om met zijn drieën in het cordwood te slapen. Afgelopen avond besloot Ruud het met Jessie te bespreken. Terwijl Jessie achter de computer zit begint Ruud het gesprek. Ik hoorde dat we met zijn drieën in de cordwood slapen vanavond zegt hij tegen Jessie. Jessie vraagt zich op zijn beurt af of Ruud echt serieus is. Maar dat blijkt Ruud te zijn en bevestigt dit. Jessie benadrukt dan dat hij niet op de grond wil slapen. De twee spreken vervolgens af dat ze naast elkaar in bed gaan slapen. Gezellig grapt Ruud maar vraagt zich ook af of Jessie dat wel durft. Jessie geeft toe dat hij bang is dat Ruud hem ervan langs gaat geven tijdens zijn slaap. Ruud antwoordt dat hij dat wel mee zal maken en loopt daarna weg… Wordt vervolgd, hou je de website in de gaten? Je kunt ons overigens ook op Facebook en Twitter volgen. Dan blijf je sowieso op de hoogte van alles wat er in Utopia gebeurd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *