Ruud en Rowena over de zeik door Cees

Ruud en Rowena over de zeik door Cees

We blikken nog even terug op afgelopen avond en nacht, want naast de onenigheid tussen Romy en Cemal was er nog meer ellende. Zo hadden Ruud en Cees ruzie.

Cees sprak Ruud namelijk aan over het feit dat hij zijn troep in de keuken nog niet opgeruimd had. En dat kon Ruud op zijn beurt niet zo waarderen. Rowena mengt zich er ook al snel in en neemt het op voor Ruud. Volgens Rowena maakt Cees zich veel te druk om niets. Het gaat om een wortel en een krop sla en een bakje saus. Ga lekker schrijven! We ruimen de keuken toch op, zit je toch niet zo op te focussen. Ruud besluit weg te lopen, hij is pislink. Cees probeert hem terug te krijgen door te zeggen dat hij niet weg moet lopen. Rowena reageert dat hij daar alle recht toe heeft. Je wijst ook nog met je vinger naar mij omdat ik niet geveegd zou hebben en dat heb ik wel gedaan! Nou dat heb ik gezien antwoordt Cees. Het is onrecht gaat Rowena verder. Ik heb het wel gedaan en jij zegt van niet. Nou dan heb je slecht geveegd zegt Cees wat spottend. Die jongen doet hartstikke lief voor jou. En nou ben ik uitgesproken je wilt altijd gelijk halen. Het ligt nooit aan Cees, je bent zo perfect. Het is mieren neukerij! Tuurlijk zegt Cees, het was niet alleen een krop sla. Ach laat ook maar! Heb je nou je zin, die jongen is helemaal over de zeik gaat Rowena geïrriteerd verder. Het gaat alleen maar om een krop sla. En een bak saus voegt Cees eraan toe. Kom op zeg reageert Rowena. Get a life! De twee kibbelen nog even verder. Rowena laat weten er helemaal klaar mee te zijn en niet verder in gesprek wil. Ik doe meer dan jij, jij verplaatst enkel bekertjes en loopt een beetje rond. En roken maar iets optillen nee want je hebt altijd zo’n last van je rug. Schei toch uit man antwoordt Cees. Je vertelt een partij onzin. Je moet eens naar jezelf kijken aldus Rowena… Ja daag zegt Cees, met die grote waffel van je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *