Karin geïrriteerd omdat Cees zich verslapen heeft

Karin geïrriteerd omdat Cees zich verslapen heeft

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. En van een trio tussen Jessie, Billy en Ruud waar we eerder over schreven blijkt toch niet gebeurd te zijn. Enfin, Cees heeft zich verslapen. Jessie besloot polshoogte te hemen. Er zijn namelijk weer B&B gasten en zij moeten ook een ontbijtje krijgen. Cees blijkt nog te slapen en Jessie vraagt zich af of hij het ontbijt moet klaarzetten of dat hij Cees moet wekken. Rowena maakt duidelijk dat Cees dit meestal leuk vindt om te doen, dus Jessie besluit Cees wakker te maken. Zachtjes maakt hij Cees vervolgens wakker en vertelt gelijk dat het ontbijt voor de gasten klaar moet worden gezet. En biedt zijn hulp aan, of hij doet het helemaal zelf.

Dan komt Karin de slaapkamer in. Zij meldt Cees ook dat het al tien over half tien is. Jessie probeert haar duidelijk te maken dat hij dit zojuist ook tegen Cees heeft gezegd, maar Karin raakt geïrriteerd. Ze zegt tegen Jessie dat ze het tegen Cees had en niet tegen hem. Ik vind het erg vervelend als jij dan antwoord geeft voor Cees voegt ze eraan toe. Daarna loopt ze richting de keuken en laat daar aan de bewoners weten dat het ontbijt Cees zijn verantwoordelijkheid is. Jessie neemt het dan op voor Cees door extra hard te zeggen dat Cees al alle verantwoordelijkheid van de B&B op zich neemt. Karin kan deze opmerking er niet hebben. En laat nogmaals weten dat Jessie zich er buiten moet houden. Jessie besluit uiteindelijk maar weg te lopen, hij concludeert dat een gesprek niet gaat lukken. Wat zal de dag nog meer brengen? Waarschijnlijk gaan de bewoners sowieso centraal dus komen daar vast en zeker nog op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *