Ouders van toekomstige Utopia baby komen op bezoek

Ouders van toekomstige Utopia baby komen op bezoek

Cees en Karin kibbelen nog even vrolijk verder over het feit dat Cees zich verslapen heeft. Karin laat nogmaals weten dat het de verantwoording van Cees zelf is en Cees vindt het op zijn beurt maar een kleine moeite om iemand wakker te maken. Cees heeft naar eigen zeggen slecht geslapen door de herrie van afgelopen nacht. Vandaar dat hij zich verslapen heeft. Of zou het door de ruzie komen? Enfin, verder is er nog bezoek in Utopia. De toekomstige ouders van hun baby die Utopia zal gaan heten komen gezellig op de koffie. De kids hebben ze ook mee genomen en bij het cordwood werd er gezellig gekletst, Gert-Jan en Jessie zaten erbij. Het ging eigenlijk over normale dingen uit hun leven. Niet zo heel spannend dus. Later krijgt het stel nog een rondleiding en er zal een foto worden gemaakt. Ook krijgt het gezin een aantal merchandise pakketjes mee. En deelt Gert-Jan ook nog even mede dat hij mogelijk Utopia zal verlaten en Jessie verder contact dan oppakt. In oktober wordt de baby verwacht en zal dus Utopia gaan heten! Nog even afwachten dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *