Jacco is geen drinker

Jacco is geen drinker

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Zo besloot Cees het gesprek aan te gaan met Jacco. Dit omdat morgen de bewoners moeten kiezen wie van de potentiële bewoners er moeten blijven.

Op het rokersbankje vond het gesprek plaats. Jacco vertelt aan Cees dat het goed voelt om in Utopia te zijn. De eerste dag vond ik heel erg wennen geeft hij toe. Maar na een nachtje goed slapen voel ik me al thuis benadrukt hij. Cees is op zijn beurt benieuwd of Jacco een drinker is. Jacco antwoordt dat hij een fase heeft gehad waarbij hij ieder weekend wel van een drankje genoot. Maar die periode is voorbij. Cees lijkt opgelucht na zijn antwoord, de twee kletsen er nog even over door. Zo vertelt Cees over zijn ervaringen binnen Utopia en Jacco vertelt over zijn verleden en zijn doelen voor in Utopia. Het gesprek eindigt als Do en BabyFace erbij komen zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 10:15

    Hij wil niet meer drinken?/Hij is de laatste dagen juist aan de drank geweest en nog dronken ook. Dus weer een zgn….ik drink niet , maar lust wel graag een biertje of een borrel. Dus zo leer je de mensen kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *