Jessie weet niet meer wat hij uitgespookt heeft met Romy

Jessie weet niet meer wat hij uitgespookt heeft met Romy

We schreven al over een bezopen nacht in Utopia. Er is van alles gebeurd maar er blijkt ook iets gebeurd te zijn tussen Romy en Jessie. Jessie had redelijk wat gedronken en hij weet niet meer wat hij precies gedaan heeft met Romy… Hij besluit daarom het gesprek met haar aan te gaan. Jessie wil van Romy weten of zij zich nog kan herinneren wat er is gebeurd. Jessie laat weten zich niet prettig te voelen en zeker niet dat zijn geheugen hem in de steek laat. Bovendien heeft het het gevoel dat er iets is voorgevallen tussen hem en Romy. Iets wat niet door de beugel kan, gezien het feit dat hij met Billy gaat en Romy met Cemal.  Romy zegt dat ze knuffelig zijn geweest, meer niet. Jessie wil graag weten of er meer is gebeurd dan knuffelen. Maar Romy ontkracht dit, Jessie heeft alleen een kus in de nek gegeven en voor haar kwam deze vriendschappelijk over.

Uiteindelijk gaat Jessie naar Billy om het op te biechten. Billy reageert na het verhaal van Jessie dat ze het al aan zag komen. Maar de eerlijkheid van de twee waardeert ze wel. En verzoekt vervolgens of hij haar even met rust kan laten. Ook Romy gaat naar Cemal om het te vertellen. Ook hij wil liever met rust gelaten worden en wil er later op terug komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 16:22

    Wat een meid is die Romy. Ik zag haar gisteravond letterlijk als het ware in/op de schoot van Jessie duiken. Ze kwam steeds naar hem toe om te knuffelen ,ze liet hem gewoon niet met rust. Ging zelfs sensueel voor hem dansen,waarop Jessie zei …doe dat nu niet Romy. Ze verandert steeds van verhaal.Tegen Jessie het ene en tegen Ruud of Billy weer wat anders. Sex in de douche ontkende ze ook met Cemal .Maar was wel degelijk waar. Later ook toegegeven. Ze zweerde zelfs op haar moeder/oma.Wat voor persoon ben je dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *