Jessie vraagt officieel verkering aan Billy

Jessie vraagt officieel verkering aan Billy

Nog meer nieuws van afgelopen avond, want naast het feit dat het er bezopen aan toe ging gebeurde er nog meer. Zo heeft Jessie op een beetje aandringen van Gina Billy verkering gevraagd. Gina heeft Billy al in het weiland gezet met de mededeling dat er een verrassing aan zit te komen. Daarna gaat ze Jessie halen, Jacco loopt met hen mee. Gina geeft nog wat tips en daarna zet ze hem bij Billy af. Hoi Bil zegt Jessie terwijl hij op zijn knieën gaat zitten. Wil je verkering met me? Billy lacht ben je serieus? Jessie bevestigd dit en Billy zegt giechelend dat ze het wel wil. Echt vraagt Jessie verbaasd. Ja reageert Billy, vervolgens geven de twee elkaar een kus. Jacco en Gina die toe staan te kijken applaudisseren en juichen nu bekend is dat ze officieel verkering hebben. Jacco wil gelijk naar de twee geliefden toestormen maar wordt tegen gehouden door Gina. Verpest het moment nou niet benadrukt ze. Uiteindelijk doet het viertal een groepsknuffel om het te vieren. Sinds afgelopen nacht is er dus een officieel stelletje in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *