Billy weet nog niet of het goed komt met Jessie

Billy weet nog niet of het goed komt met Jessie

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia, we zijn ietsje later. Enfin we beginnen weer met het verhaal tussen Jessie en Billy. Jessie heeft Romy een kusje in de wang gegeven en dat kon Billy niet zo waarderen. Vanmorgen besprak ze het voorval nog eens met Do en hoe ze er nu over denkt.

Jessie voelt zich rot en Billy vindt dat sneu voor hem, maar ze vindt niet dat ze zich daarom anders moet gedragen. Do vraagt vervolgens of het nog goed komt tussen de twee. Billy antwoordt dat ze dat nog niet weet. Ik besef me dat Jessie nog jong is en dat ik daar rekening mee moet houden. Maar ik ben wel meer waard dan dit. Ik ben 34 en wil graag kinderen en wil dus niet dat iemand die met teveel alcohol op flirt met vrouwen voegt ze eraan toe. Billy is het helemaal met Do eens. Ik vind Jessie een goede jongen maar vind ook dat hij op moet passen met alcohol. Dat is geen excuus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *