De spanning stijgt, wat is de uitslag van het referendum?

De spanning stijgt, wat is de uitslag van het referendum?

De lijnen zijn gesloten, er kan niet meer gestemd worden op het referendum wat is gestart door Bas. Vandaag krijgen we te horen of er een plantaardig Utopia zal komen. Komt er wel een veganistische levensstijl of niet? Zodra de uitslag definitief bekend is zullen we daar natuurlijk een verslag over schrijven. Enfin, wat is er nog meer gebeurd in de mini samenleving? We hebben het even kort voor je omschreven.

Het ging er vanmorgen rustig aan toe, iedereen maakt zich een beetje klaar voor de uitslag van het referendum. Een exact tijdstip is dus nog niet duidelijk. We hebben verschillende tijdstippen gehoord. Tijdens het klaar maken voor dit “tv momentje” hadden Do en Billy een gesprek over Jessie waar we eerder al over schreven. Verder regent het streamlocks deze morgen. Dus veel heb je niet gemist. Ook heeft er nog een pikant gesprek plaats gevonden tussen Jacco, Romy en Karin. Het ging over seks. Jacco laat weten dat hij er veel over droomt en het is zelfs zo erg dat hij wel eens droomt dat hij bovenop Karin zit. Karin moet er op haar beurt dan niet aan denken om iets met Jacco te beginnen. Dus of er daadwerkelijk iets gebeurd is onder de lakens is natuurlijk de vraag. Het groepje praat nog even door en hebben het ook nog over cougars. Het gesprek wordt steeds meliger. Enfin verder valt er weinig te melden. Momenteel zien we de dieren in Utopia en van de bewoners is weinig te zien. We komen zo weer terug met meer nieuws! Hou de website, Facebook en Twitter in de gaten als je niets wilt missen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *