Karin en Jacco hadden een hete nacht?!

Karin en Jacco hadden een hete nacht?!

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen dag 973 om precies te zijn. Vannacht is er nog wat “spannends” gebeurd. Iets wat velen misschien niet verwacht zouden hebben. Jacco en Karin hebben het bed gedeeld. Er bewoog van alles in bed wat de suggestie zou wekken dat er iets gebeurd zou zijn. Enfin, een bewegend plaatje hebben we onder het bericht toegevoegd zodat je zelf kunt oordelen.

Verder is de ochtend rustig verlopen. Vooralsnog lijkt het stukken rustiger vergeleken gisteren. Maar de chaos kan zo weer uitbreken natuurlijk. Do zagen we vanmorgen om 7 uur al naast haar bed staan. Ze bracht Babyface naar de vogel village en daarna besloot ze weer even terug te gaan. Een uurtje later zien we Rowena wakker worden. Ze doet de was en verdere bewoners lagen nog op één oor. Uiteindelijk worden de bewoners langzaamaan wakker en zien we Romy naar de brievenbus lopen. Ze haalt er post uit voor haar mede bewoners in dit geval is dat voor Rianne en Bas. De post blijkt overigens positief te zijn. Het zonnetje schijnt ook weer en het beloofd een mooie dag te worden! We komen zo terug met nog meer Utopia nieuws. Zien we je zo weer terug? In de tussentijd kun je ons altijd even liken of volgen op Facebook en Twitter zodat je volledig op de hoogte blijft.

karin jacco in bed

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Twanny at 23:17

    Ik snap er niets van als het waar is. Ik zag het ook maar dacht meteen, dat is gezichtsbedrog door die camera’s. Karin kon de oma zijn van Jacco en Jacco is toch homo. Het kan zijn dat hij op oudere dame valt. Gebeurt wel vaker in de homowereld. Ze zoeken een soort moederfiguur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *