Ruzie om Rowena die met een megafoon door de loods schreeuwde

Ruzie om Rowena die met een megafoon door de loods schreeuwde

Afgelopen avond liep Rowena nog laat met een megafoon rond. Ze schreeuwde trots door de loods dat ze deze week voor het nummer met Thomas Berge zal gaan zitten. De twee gaan namelijk een single maken. Maar niet iedereen vond deze actie zo fijn. Onder andere Cees, hij is er niet over te spreken. Het gaat hem op de wijze waarop en geeft dan ook aan dat deze actie hem niet bevalt. Hij noemt het zelfs treiteren, zeker als er gevraagd is of ermee gestopt kan worden. Voor Rowena is Cees maar aan het mopperen. Dan komt Benjamin ook op de herrie af. Hij steunt Cees en laat weten dat het ook te ver gaat om zoveel lawaai te maken met een megafoon. Zeker omdat er is afgesproken om elkaar rust te gunnen. Het is respectloos voegt hij eraan toe. Niet veel later gaat Ruud zich er ook mee bemoeien. Volgens hem waren ze gewoon lol aan het maken en dat moet kunnen. Volgens Ruud is Utopia een school met allemaal meesters en juffen die zeggen wat er allemaal wel niet mag. Niet veel later maken Ruud en Benjamin het goed. En keert de rust weer terug in huize Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *