De slechte sfeer in Utopia maakt Do bang

De slechte sfeer in Utopia maakt Do bang

Afgelopen avond zat Do er even doorheen. Dit omdat er de laatste tijd nogal wat onenigheid in de loods is. En Do blijkt gevoelig te zijn voor de sfeer die in Utopia hangt. Maar ze wil het liefst vrolijk blijven ondanks dat er geen geld is en ondanks dat er veel gezeik is zo laat ze Victoria weten. Victoria reageert dat het goed is dat Do zich van haar beste kant laat zien. Zeker in de tijden als het slecht met de groep gaat. Do laat weten dat de slechte sfeer nu de overhand neemt. En geeft al snel toe dat dat haar nogal bang maakt. Elke kans die ik wil grijpen om mijzelf te ontwikkelen, durf ik niet aan te pakken. Ik ben bang voor negatieve reacties van de rest voegt ze eraan toe. Victoria biedt vervolgens haar hulp aan. Ze wil Do graag helpen om te focussen op haar doelen en beloofd haar dan ook vaker apart van de groep te nemen voor een gesprek. Dan kan je je hart luchten en verder doorpakken legt ze aan het einde van het gesprek uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *