Cees vindt dat de bewoners elkaar naaien en de strot afsnijden

Cees vindt dat de bewoners elkaar naaien en de strot afsnijden

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo ventileerde Cees zijn mening met Rowena over hoe het er momenteel aan toe gaat in de mini samenleving.

Want Cees vindt dat de bewoners elkaar naaien en de strot afsnijden. Verwijten vliegen heen en weer en discussies worden een persoonlijke strijd. Dan begint Cees dat het volgens hem al veertien maanden smerig is, maar dat er dan niemand naar luistert. Als Victoria het zegt, dan luistert iedereen voegt hij eraan toe. Rowena moet Cees daar wel gelijk in geven. Cees heeft immers vaak gelijk en dat zegt de Rowena dan ook vaak genoeg. Maar daar is Cees niet altijd bij. Rowena vindt dat Cees haar ook wel wat vaker mag steunen. Cees lijkt er hetzelfde over te denken. Dit omdat dat de twee elkaar al snel gelijk geven met een knuffel. Zo is hun ruzie uit het centraal alweer opgelost. Laten we hopen dat de sfeer vandaag wat beter is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *