Het centraal over het 1000 dagen feest

Het centraal over het 1000 dagen feest

Het 1000 dagen feest komt steeds dichterbij, daarom besluiten de bewoners bijeen te komen voor een centraal om hier alvast wat zaken over te bespreken. In dit nieuwsbericht lees je alle besproken punten terug.

Opening centraal
Een groot deel van de bewoners komen bijeen in de loods. Maar nog niet iedereen is aanwezig. Ramona wordt ongeduldig en vraagt wat precies de bedoeling is. Benjamin zegt dat ze de planning, artiesten en meer punten van het 1000 dagen feest moeten bespreken. Er wordt nog een beetje over koetjes en kalfjes verder gekletst als Romy de megafoon pakt om de overige bewoners te roepen. Als uiteindelijk iedereen zit neemt Rianne het woord.

Nog meer schulden?
Rianne begint over de schulden, ze wil de koppen bij elkaar steken en dat iedereen elkaar helpt. Gina neemt dan het woord over, ze brengt het op een strenge toon. Er zijn nog maar drie weken en er moet veel gebeuren. Als dit feest niks wordt komen we nog dieper in de schulden benadrukt ze.

Artiesten
Rianne vertelt dat ze op dit moment één band en één Nederlandstalige zanger hebben. Maar er moeten meer artiesten optreden. Dit mogen ook DJ’s zijn. Ze vraagt of iedereen wil nadenken over wie ze kunnen vragen. Maar er moet ook aan het budget gedacht worden. Gina somt vervolgens een lijst met namen op. Grote namen zoals Johny 500, Lady Bee en velen anderen worden genoemd. Dan barst het overleg los. De bewoners komen met verschillende ideeën.

Kosten
Rianne gaat verder over de kosten van het podium, het licht en het geluid. Als ze verder wil gaan met het bespreken van de planning wordt ze onderbroken. Er moet nu over artiesten gesproken worden benadrukt Gina. Vervolgens leest ze een hele lijst op van artiesten die ze benaderd hebben maar die ze niet kunnen betalen. Het lijstje met artiesten die wel een optie zijn wordt over gestemd. De meest stemmen zijn voor Lady Bee, Johny 500, Jeroen Nieuwenhuizen en helemaal Hollands. Ook zijn Gina, Benjamin en Rianne bezig met een special guest. Deze naam wordt binnenkort bekendgemaakt. Het duurt nog even en er is dan ook nog flink wat werk aan de winkel. Kaarten kunnen al wel besteld worden. Laten we hopen dat het een succes zal worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *