Volgens de groep luistert Rianne niet

Volgens de groep luistert Rianne niet

Zojuist schreven we over het centraal over het 1000 dagen feest. Gina, Rianne en Benjamin zitten in de organisatie van het feest, maar veel bewoners zijn ontevreden over hoe deze organisatie gaat. En dan met name over Rianne. De bewoners storen zich eraan dat ze niet concreet is. De bewoners hadden graag concrete voorbeelden gehad en dat er ondertussen al stappen gemaakt zouden zijn. Na het centraal gaat de groep dan ook onrustig uit elkaar. Er wordt veel in groepjes gepraat. Rianne is bij vele bewoners een irritatie bron. Daarom is er ook tegen haar gezegd dat ze niet goed luistert naar de rest. Na het centraal stapt Rianne op Ramona en Benjamin af. Ze vindt het verbazingwekkend dat er wordt gezegd dat ze niet luistert. Benjamin legt haar uit dat dit wel het geval was en dat ze beter moet opletten wat ze zelf zegt maar de ze is het hier niet mee eens. Vindt jij dat Rianne ook beter moet luisteren naar haar mede bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *