Rianne wil het goud van Jessie stelen

Rianne wil het goud van Jessie stelen

Rianne heeft een plan, ze besluit Jacco erbij te betrekken. Buiten vertelt ze haar mede bewoner wat ze precies van plan is.

Rianne begint het gesprek door te zeggen dat het plan geheim is. En wil dan ook dat Jacco dit voor zich houdt. Vervolgens vertelt ze wat haar plan is. Ik wil samen met jou de kluis van Jessie openbreken. De kluis waar Jessie zijn goud bewaart. Ik wil de kluis voor de grap openmaken en het goud laten verdwijnen. Die kop van hem, als hij de kluis openmaakt, is voor mij goud waard voegt ze eraan toe. Uiteindelijk wil Rianne het goud weer terug geven. Jacco reageert iets minder enthousiast. Hij vraagt zich af wat de toegevoegde waarde van deze grap is. Toch ziet hij de humor er wel van in en het lijkt erop dat hij mee gaat doen… Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *