Romy spreekt Rianne aan over irritaties die ontstaan zijn vanuit de groep

Romy spreekt Rianne aan over irritaties die ontstaan zijn vanuit de groep

Eerder schreven we al over de irritaties van de groep over Rianne. Er zijn irritaties ontstaan omdat het organiseren van het 1000 dagen feest niet helemaal soepel verloopt. Rianne zou niet willen luisteren. Daarom besluit Romy op Rianne af te stappen. Ze zegt haar ze het gesprek aangaat, omdat er op het moment heel veel irritaties zijn. Romy legt uit dat de groep het idee heeft dat Rianne het 1000 dagen feest helemaal alleen wil organiseren. Maar dit ontkent Rianne. Romy is nog niet klaar, ze gaat nog even verder. Ze adviseert Rianne om duidelijkheid te creëren en ook wijst Romy haar op eerdere uitspraken. Rianne heeft namelijk geroepen dat ze de enige is met ervaring in het organiseren van evenementen. Romy vindt dat ze dat stukje arrogantie even los moet laten. Rianne reageert dat het allemaal te maken heeft met het technische aspect van de planning. Romy probeert haar dan uit te leggen dat het daar niet om gaat. Het gaat de groep erom dat Rianne heel onduidelijk is en steeds van onderwerp verandert. En tijdens dit gesprek gebeurt het wederom. Kijk! Dit is precies wat ik bedoel. Ik heb het over bananen en jij begint over peren zegt Romy met wat irritatie. Vervolgens ronden de twee het gesprek af. Rianne bedankt Romy dat ze naar haar toe is gekomen om dit te bespreken. Romy loopt gefrustreerd weg, omdat ze het gevoel heeft dat Rianne toch niet luistert.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *