Jessie ontvangst zijn eerste goud

Jessie ontvangst zijn eerste goud

De zaken van Jessie staan er goed voor, hij verdiend goed met zijn #TeamJessie shirts. Maar de liquiditeit van Utopia BV ziet er echter iets minder positief uit. Jessie denkt dat dit ligt aan de investeringen die de bewoners doen met hun verdiende geld uit Fase 2. Zo heeft Gina haar winst bijvoorbeeld gebruikt om een berg nieuwe kleding van te kopen. Volgens Jessie is dit niet zo verstandig. Enfin, Jessie besluit het anders aan te pakken. Hij investeert zijn geld in waardevaste goederen die hun waarde niet verliezen, zoals in goud. Jessie investeert in de toekomst en op deze manier zorgt hij ervoor dat er geen geld van de BV nodig is voor volgende investeringen. Een soort spaarrekening dus. En zojuist is zijn eerste goud klompje in Utopia gearriveerd. Vijf gram goud en deze laat Jessie vol trots zien aan zijn mede bewoners. Ook heeft hij een kluis gekocht waar hij het in kan bewaren. Zal zijn goud veel opleveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *