Volgens Cees doet Ramona helemaal niks

Volgens Cees doet Ramona helemaal niks

Ramona lijkt net als Cees niet goed in haar hum te zitten. Cees heeft een slechte dag door slaapgebrek maar er zit ook wat bij Ramona dwars. En Ramona heeft totaal geen zin in het gezeur van Cees zoals ze dat noemt…

Cees begon vandaag namelijk tegen haar over het fase 2 plan. Echter heeft Ramona geen zin in een discussie over dat plan. En laat weten er dan ook niet over te willen praten. Rowena die het gesprek opgevangen heeft vraagt nieuwsgierig wat er met Ramona aan de hand is. Ramona antwoordt dat ze er niet over wil praten. Maar geeft toch wat uitleg. Zo zou Cees erg negatief zijn vandaag en heeft tegen mij gezegd dat ik niks zou doen. Op af en toe koken na. Het doet me niks benadrukt ze. Maar ik wil niet omringt worden met zijn negativiteit voegt ze eraan toe. Cees krijgt door dat het over hem gaat en roept boos, l*l maar achter mijn rug om. Ramona laat weten dat dit dus precies het gedrag is waar ze geen zin in heeft en Rowena probeert de twee rustig te krijgen. Cees vindt dat Ramona alleen in het centraal van zich af bijt en als het één op één een discussie wordt, ze niet meer wil. De discussie vloeit nog even voort maar de twee komen er niet uit. Ramona besluit verder te gaan waar ze mee bezig was. Cees mompelt nog wat en gaat daarna ook maar weer zijn ding doen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *