Cees in tranen door vermoeidheid

Cees in tranen door vermoeidheid

Cees heeft vannacht maar twee uur kunnen slapen. Daarom lag hij in bed terwijl de rest van de bewoners aan het werk waren. Als Cees uit geslapen is kleedt hij zich aan en Jessie komt even polshoogte nemen. Zodra Jessie in de kamer is laat Cees weten dat hij Utopia een gekkenhuis vindt. Daarna gaat hij op de rand van het bed zitten en geeft toe dat hij het niet meer trekt. Al snel komen er tranen bij de oudste bewoner van Utopia. Jessie is verrast en gaat naast hem op bed zitten met een arm om zijn mede bewoner heen. Cees vertelt dat de lange slapeloze nachten hem opbreken. Ik heb veel last van de herrie die de bewoners tot diep in de nacht maken voegt hij eraan toe. Tot op het bot komt het bij me binnen snikt hij. Ook Ruud merkt dat Cees verdrietig is en zegt dat hij de suite moet gaan slapen. Zo kan hij ’s ochtends een keer wat langer doorslapen en heeft hij geen last van pratende mensen. Hopelijk neemt Cees dat advies ter harte en gaat het snel beter met hem!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *