Er wordt hard gewerkt aan de aankomende markt

Er wordt hard gewerkt aan de aankomende markt

Tijd voor een nieuwe dag met nieuw nieuws! Dag 966 is weer aangebroken in Utopia. En vandaag staat een groot deel van de dag in het teken van de aankomende markt. Deze vindt namelijk zondag al plaats. En de nodige voorbereidingen worden dan ook getroffen. Victoria was op tijd bezig met het opstellen van een rooster. Achter de computer verdeelt zij taken voor het schoonmaken van de loods en het terrein. Als ze klaar is roept zij alle bewoners bij elkaar en vertelt ze dat alle Utopianen tot drie uur de tijd hebben om hun klusjes te klaren. Zodra iedereen weet wat hij of zij moet doen gaan alle bewoners aan de slag. Bas zien we achter de grasmaaier, Jessie maakt de hottub schoon en Gina zien we op zolder opruimen. Cees doet alleen niet mee, althans voorlopig. Hij ligt zoals velen waarschijnlijk niet verwachten op bed. Hij heeft slecht geslapen, naar eigen zeggen twee uur en gaat zijn slaap dan ook inhalen. Enfin zodra er meer gebeurd in Utopia komen we bij je terug. Hou je de website, Facebook en Twitter in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *