Cees komt achter de diner grap

Cees komt achter de diner grap

De diner grap bedacht door Jessie en Billy liep vandaag nog bijna in gevaar omdat Cees wat vermoedens had en het niet vertrouwde. Jessie wist dit uiteindelijk tegen te gaan en Cees had er weer vertrouwen in. Nu een paar uur later komt Cees wel achter de grap…

Cees is uren in de keuken bezig geweest en heeft zijn uiterste best gedaan om een goed diner te creëren. Alles is er klaar voor en de oudste bewoner van Utopia staat dan ook te wachten op zijn gasten. Rond de afgesproken tijd loopt Jessie samen met zijn date Billy richting de keuken. Ze hebben zich zeer netjes gekleed voor het romantische diner bij Cees. Wij hebben gereserveerd zegt Jessie met een lach. Cees kijkt hem aan en zet zijn bril even goed valt stil en uiteindelijk valt het kwartje. Eikel reageert hij. Maar kan de grap toch wel waarderen en heet Donald de Konink en Marjet Bakker van harte welkom. Dat zijn namelijk de namen waaronder Jessie en Billy hebben gereserveerd. Cees en Karin mogen ook aanschuiven bij het diner. Een dubbel date dus en Jessie betaald!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *