Cees wordt in de maling genomen

Cees wordt in de maling genomen

Een nieuwe rustige dag is begonnen in Utopia. Na alle hectiek van gisteren lijkt het nu allemaal rustig aan te gaan. Tijd voor wat nieuw nieuws! Cees heeft een leuk mailtje ontvangen van iemand. Echter weet hij niet dat het om een grap gaat… Want Cees leest vanaf het beeldscherm een mailtje. Het gaat over een aanvraag voor een etentje. Hij leest de mail door en er verschijnt een lach op zijn gezicht. Dan leest hij een deel voor, “ik heb gehoord dat Cees de lekkerste chocolademousse van Nederland maakt”. Cees is natuurlijk erg blij met alle complimenten die hij tegenkomt. Even later laat hij deze mail ook aan Jessie en Billy lezen. Wat hij alleen niet weet, is dat deze mail zojuist door hen zelf is verstuurd. Hoe dit af gaat lopen is nog even afwachten maar of Cees het ook kan waarderen? Breekt er straks weer chaos uit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *