Jessie en Billy twijfelen aan Do als presentatrice van Utopia Inside

Jessie en Billy twijfelen aan Do als presentatrice van Utopia Inside

Gert-Jan woont niet meer in Utopia, de talkshow die hij verzonnen heeft Utopia inside genaamd wordt overgenomen door bewoonster Do. De eerste beelden waar ze haar presenteer skills laat zien kun je hier bekijken. Echter hebben Billy en Jessie hun twijfels over de nieuwe presentatrice.

Do heeft gisteren mede gedeeld dat ze stopt met de organisatie van de markt. Jessie was het hier niet mee eens en sprak haar dan ook aan. Enfin, nu is er weer een nieuwe dag begonnen en als Jessie en Billy achter de computer zitten begint hij over Utopia inside. Hij denkt dat Do het niet alleen kan. En geeft als argument dat Do ook zomaar met de markt stopt als het even moeilijk wordt. Billy reageert dat ze het met hem eens is. Ik vind haar maar slappe hap voegt ze eraan toe. De twee zijn het erover eens dat Do afhaakt zodra het een beetje moeilijk wordt. Billy voegt eraan toe dat bijna iedereen dat doet in Utopia. Jessie heeft het idee dat als het goed gaat Do met de eer wil weglopen. Maar zodra het slecht gaat trekt ze haar handen er vanaf… Zijn jullie het eens met de kritiek van Billy en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Boskabouter at 16:05

    Do durft moet zij zowiezo opgeven , want dat gaat haar echt nekken. Dat kan zij niet aan. Als zij de stelling Do durft naar huis te gaan al ineerzet als een uitdaging met als antwoord dat dat niet zal gebeuren…dan weet zij vast al wat haar te wachten zal staan. Dat moet zij niet willen. Ze moet aan zichzelf werken, maar ze hoeft niet te breken

  2. Boskabouter at 04:49

    Do is nog binnen om 1 reden…Bas. Zij wil helemaal niet bij de groep horen als je ziet hoe schuw en/of geïrriteerd zij liefst haar medebewoners omzeild, zij laat een ieder geloven dat het onzekerheid zou zijn, maar let eens op wie er voorop staat als er buitenstaanders op het terrein zijn. Haar onzekerheid is meer gebaseerd op jaloezie. Zij zou zo graag zijn als een spontane Romy, maar hey .. Dat is niet reëel. Haar houding vind ik vaak heel afstotend. Zij claimt Bas, die eigenlijk sinds zij samen wonen ook nix meer toe voegd. Ik zie hen als buren, niet als medebewoners. Zij zonderen zich af en Do zoekt enkel toenadering als zij aandacht nodig heeft en steun als zij weer verdrietig is. Haar gezanik maakt haar aanwezigheid vervelend. Zij hangt zich op aan Bas, maar Bas kan haar ook niet sterken. Bas doet op een heel sluwe manier nix goeds meer, maar hij zorgt dat ie uit de conflictzone blijft. Samen bespelen zij de groep en willen op die manier plat op de rug saampjes in of om de caravan King en Queen worden. Zij lachen in hun geniepige vuistjes. Maar de kijker kan en wil niet zien ,dus de anderen komen niet in aanmerking. Do heeft nu de krant op zich genomen om interessant te zijn. Maar echt interessant is zij niet. Niet vanuit haar zelf. Mogelijk kan zij ergens een idee halen nog, want zij loert ook echt he. Zij gaat het niet trekken. En op een moment dat zij frustraties uit pakt zij aan om ook af te zien van de krant. Meisje gaat beter thuis op zoek naar zichzelf. Misschien helpt het om zichzelf te volgen op beelden.

  3. maria at 15:34

    Ik kan alleen maar zeggen dat ze gelijk hebben. Do is iemand inderdaad met de eer wil stijlen als iets goed gaat of daarin geholpen word. Als zij het zelf niet kan trekt ze de achterbroek aan en begint dan weer te janken. Altijd hetzelfde met haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *